De Ruiter Ranch

Nederlands | English

Te koop:

Omdat wij ieder jaar een aantal veulentjes fokken en in het totaal toch rond de 10 paardjes willen blijven, zal er ook af en toe wat te koop aangeboden worden. Hieronder vind u een aantal paardjes welke wij momenteel te koop aanbieden. Alle aangeboden paardjes hebben of krijgen binnenkort een nmprs paspoort en kunnen in het hoofdstamboek worden opgenomen.

Heeft u iets anders gezien op de website wat u aanspreekt maar wat niet te koop staat? Twijfel dan niet om contact op te nemen!


 

Feli
Feli is een zeer lieve en aanhankelijke shetlander van 5 jaar. Ze is veterinair goedgekeurd en opgenomen in het hoofdstamboek van het nmprs. Wij verkopen Feli omdat ze te groot is voor ons fokdoel. En als je wat eigen merrieveulens wil aanhouden moet je af en toe ook keuzes maken omdat je niet alles kunt aanhouden. Ze heeft vorig jaar haar eerste veulen gehad en dit heeft ze prima zonder hulp zelf gedaan. Haar tweede veulentje is onlangs geboren en te zien op de veulenpagina. Omdat Feli te koop is hebben we haar niet opnieuw laten dekken. Feli is ongeveer 90 cm op haar schoft maar niet officieel gemeten. Ze is onbeleerd.

Voor Feli vragen we €350,- of een reëel bod en een fijn huisje met soortgenoten.

 

 

 

DRR Cezaks Rodin

Rodin is een geweldig gaaf hengstveulen geboren op 19 april 2017. Ook hij moet daarom nog een tijdje bij ons blijven maar is nu alvast te reserveren. Hij is onwijs luxe gebouwd en heeft al laten zien dat hij heel mooi en ruim kan bewegen. Daarnaast is hij ook nog erg interessant voor de fokkerij gezien zijn kleur. Hij is namelijk Cremello en zal dus zelf altijd kleurtjes fokken als palomino valk en smokey black. Rodin heeft volpapier van het nmprs en kan als 3 jarige zonder problemen naar de hengstenkeuring. Het liefst zie ik hem dan ook verhuizen naar iemand die het leuk vind om eens met hem naar een keuring te gaan maar dit is geen must. Een goed huisje is voor mij altijd het belangrijkste. Ik verwacht dat Rodin uit zal groeien tot een paardje van ongeveer 85 á 90 cm.

Vaste prijs voor Rodin is €500,-